Herrelaget rykker opp til allnorsk 2.divisjon – Kvalikhelg i Tromsø

Kvalifiseringen til 2.divisjon ble i år lagt til Tromsø og Tromsdalshallen, i regi av Bravo.Som dere garantert hatt fått med dere så vant Bravo overlegent i kvalikhelga som ble gjennomført i Tromsdalshallen.

Klubben jobbet hardt i forkant for å skape en god ramme rundt arrangementet  sier Grethe Nilsen, en av de ansvarlige for gjennomføringen av helga.  Det var ikke bare herrene som skulle kjempe for opprykk til andredivisjon. Kvalifiseringen for damene var også lagt til Tromsø. Hele tre nordnorske lag var med i opprykkstriden; Bossekopp og Harstad Håndballklubb fra damesiden, og Bravo HK på herresiden. Dessverre var ikke marginene på Harstad sin side, som tapte avgjørende kamp mot Bergsøy søndag. Bossekopp tapte alle sine kamper.

Følgende lag var spilte kvalifisering på damesiden Bergsøy, Selbu, Harstad og Bossekopp

På herresiden møtte Bravo to trønderlag; Skogn og Sverresborg.

Under følger kampsammendrag fra herrelagets kamper.

 Bravo-Sverresborg

Sverresborg som på forhånd var omtalt som favoritten i kvalifiseringen var Bravos første motstander lørdag 15:00.
Sverresborg stilte i en 3:2:1 formasjon og spilte i et høyt tempo gjennom hele kampen.
Bravo-herrene har ikke møtt denne typen motstand så langt i sesongen, så det var knyttet stor spenning til hvordan det skulle gå.
Herrene startet bra, og løste tidlig Sverresborg sin offensive formasjon, når forsvarsspillet satt og Karl Petter periodevis stengte buret økte ledelsen jevnt og trutt gjennom første omgang der pauseresultatet var 16-11.
I andre omgang, med fullsatt hall, ble guttene løftet frem og punkterte kampen tidlig i andre omgang. Til full tid var stillingen 36-27, og et meget godt utgangspunkt for resten av helgen var lagt.
Bravos beste spiller ble: Domagoj Ferencina

Bravo – Skogn

Tidlig søndags morgen slo Skogn Sverresborg, og opprykket var et faktum. Kampen mot Skogn ble derfor bare en transportetappe da Skogn og Bravo allerede var klar for 2.divisjon.
Herrene hvilte derimot ikke på laurbærene, og hadde lyst til å vise seg frem foran de snaue 300 tilskuerne som kom for å overvære den siste kvalifiseringskampen.
Med full gass fra start, var det i realiteten aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Alle i stallen bidro til en overbevisende 35-21 seier til stående ovasjoner fra publikum i kampens siste spilleminutt.
Her må vi trekke frem de yngste i troppen som tok vare på sjansen de fikk og viste at det gror godt i guttehåndballen i Tromsø.
Bravos beste spiller ble: Magnus Strandmo

Takk til alle bidragsytere!

Styret vil takke alle som stilte opp som frivillig for å rigge, bake, rydde, stå i døra og alle andre oppgaver som ble løst i løpet av helga. En spesiell takk til Tove Forså som har stått på pinne for å ta bilder av alle kampene i helga, samt ordnet med plakater og billetter.  Vi ønsker også å takke Lill Fredriksen (THK) som har vært tilgjengelig hele helgen.  Takk til kampvertene Barbro Johansen (Bravo HK), Monica Dønland (THK) og Trine Bottolfsen (THK) som tok i mot de tilreisende lagene når de ankom hotellene og fulgte de gjennom hele helgen. Det ble også lagt ned eminent innsats av Heidi Skålevik, som stod i kafeen fra morgen til kveld. Takk til ordfører Kristin Røymo og varaordfører Jarle Aarbakke som stilte opp og heiet fram herrene i søndagens kamp. Takk til iTromsø for streaming av alle kampene. Takk til våre faste samarbeidspartnere Coop Extra, PEAB og SpareBank 1 Nord-Norge.

Takk til publikum som var en av de viktigste bidragsyterne til å skape magisk stemning i Tromsdalshallen hele helga, og da spesielt TSI Håndball som heiet fram alle de nordnorske lagene. Vi håper på å se dere alle i hallen neste sesong.

Vi gratulerer Skogn, Bergsøy og Selbu med opprykk til 2.divisjon.

Alle bildene fra helgen finner du her. 

Vi ses i hallen!


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *