Bravo HK J10, G11, G12 og J14/16 på Landsås Cup i helga

Foto: @Runestoltz

J10

For våre J10 var dette første borteturnering. J10 stilte med to lag i turneringen. Jentene og trenerne var veldig spente på hvordan de lå an i forhold til andre lag. Og selv om målene ikke telles så vant våre jenter 7 av 8 kamper. Dette viser at laget er på rett spor og at det gjøres mye riktig på trenersiden. Alle jentene er inkluderende, aktive og går på mål. Trenerne Britt Mari og Synne er veldig fornøyd med innsatsen og utviklingen til jentene.  J10 kan melde om noen fantastiske dager i Harstad på Landsås Cup

Foto: Britt Mari Willumsen

G11

G11 stilte med to lag i turneringen, G11 Bravo Blå og G11 Bravo Rød. I klassen G11 telles det heller ikke mål. I denne klassen var også våre gutter solide og vant alle sine kamper.

G12

Fredag møtte Bravo Rød og Blå henholdsvis Gravdal og Lenvik, i Landsåshallen, og gikk av med seier. Lørdag var det kamp i Seljestadhallen mot Lødingen, som endte med tap, og seier mot Kabelvåg. Dermed ble det semifinale mot hverandre på søndag, i Stangneshallen. Den kampen vant Bravo Rød 3-2, som kanskje viser at guttene kjenner hverandre ganske godt og er temmelig jevngod. Blått lag fikk da bronsefinale mot Harstad HK, og den vant de 5-3. Finale -kampene varte i 2 ganger 12 minutter. Bravo Rød møtte Lødingen til en dramatisk og svært spennende finale, hvor de til slutt vant 5-4. Guttene, som bodde på Kanebogen Skole, var svært fornøyd med helga og hadde det helt strålende i «syden»-varmen i Harstad, sier foreldrekontakt Rune Stoltz.

J14/16

J14/16 hadde også mange gode opplevelser i helga. Trenerne Eirik og Kristin sier at Landsås Cup er en veldig fin turnering som alltid er godt arrangert. J14 kom på 2. plass med sitt lag. Bravo HK sine tre jenter født i 2001 var med på samarbeidslag med Landsås HK sine jenter født i 2000. Dette samarbeidslaget kom på 2. plass i J16-finalen.

Foto: Kristin Thrane

Vi gratulerer alle lagene med flott innsats i sesongens siste turnering.Bravo HK takker Landsås HK for vel gjennomført turnering og vi vil gjerne komme tilbake neste år.

Alle bildene fra Landsås Cup finner du her.

Vi ønsker dere alle en velfortjent ferie og så gleder vi oss til mer håndballmoro til høsten.  Avslutningsvis et jubelbrøl fra J14/16.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *