Bravo HK er stolt samarbeidspartner med Midnight Sun Marathon

Foto: Bjørn Sommervik

I overkant av 120 frivillige fra Bravo HK og Tromsø HK bidro som løypevakter for Midnight Sun Marathon lørdag. Vår samarbeidsklubb i Dal’n TUIL stilte med minst like mange løypevakter. Bravo HK hadde også flere frivillige i sving i «Tine-teltet» hvor det ble sørget for at væskebalansen holdt seg i orden.

Vi vil takke alle Bravo HK’s frivillige som bidro til å lage løpefest i Tromsø!

Nedenfor et stemningsbilde fra rode nummer 43.

I tillegg til å bidra med frivillige var Bravo HK godt representert på startlista til MSM. J01/02 stilte med hele laget sitt. Vi kunne også se flere spillere, trenere og øvrige frivillige fra Bravo HK i løypa og ved målgang.

Her kan du se flere bilder tatt av frivillige og løpere fra Bravo HK.