Goran Kovacic og Eirik Engelsen engasjert som trenere i Bravo HK

Styret i Bravo HK har signert en 3-årsavtale med Goran Kovacic. Goran er engasjert som hovedtrener for herrelaget, mens Eirik Engelsen har signert en 1-årig avtale som assistenttrener for herrelaget. Styret har samarbeidet tett med de to trenerne og styret i Tromsø HK for å komme fram til den beste løsningen totalt sett for håndballen i Tromsø. Som et resultat av klubbsamarbeidet vil Goran være hovedtrener og Eirik assistentrener for Bravo HK Senior Menn og Tromsø HK Senior Kvinner.

Goran sier at det viktigste for den kommende sesongen er å etablere herrelaget i allnorsk 2. divisjon. Laget består i dag av mange unge spillere, og i følge Goran har 90% av spillerne i gruppa ikke spilt på et slikt nivå tidligere. Det vil være en stor utfordring og det er viktig framover å bruke tid på å bygge laget. Goran sier han ikke vet 100% hvordan laget vil se ut nesten sesong, og det er den største bekymringen til enhver trener.

Herrelaget vil trene til i slutten av juni før de tar en etterlengtet pause i juli. Så vil laget være klar og motivert for nye utfordringer ved oppstarten i begynnelsen av august.

Vi gleder oss til høsten med allnorsk 2. divisjon, både for damer og herrer.

Spørsmål kan rettes til sportslig leder i Bravo HK, Aslak Sokki tlf. 918 80 531.

 

Publisert
Kategorisert som Sport