Årets Bravodag gjennomført

Tirsdag 24.oktober ble årets Bravodag gjennomført i Tromsdalshallen.

Alle lag er invitert og det er mange ulike aktiviteter som gjennomføres – til glede for store og små.

Bravo HK fyller i år 30 år og det var derfor svært gledelig at klubbens første formann, Svein Thomassen, holdt jubileumstale. Bravo HK ble stiftet i 1987 etter at håndballgruppa valgte å gå ut fra TUIL og starte egen klubb. Klubben startet som ren håndballklubb, men endret tilbudet i 2007 til å tilby allidrett for barn i alderen 5-10 år.

Nytt av året var at det også ble tatt lagbilder i tillegg til fellesbildet som tas hvert år. Vi gleder oss til alle lagbildene er klare.  Du blir selvfølgelig å finne alle bildene her på vår hjemmeside.

Du ser alle bildene fra årets Bravodag her.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *