Styreleder oppsummerer året

Det nærmer seg et nytt år, og styreleder Ina Sandberg oppsummerer året til nå.

Det å styre en klubb innebærer et stort ansvar og til tider kreves et ekstemt høyt tempo.

Når vi startet i april var det en utfordrende situasjon, både sportslig og økonomisk. Vi har jobbet systematisk med å få oppgaver satt i struktur slik at oppgavene blir løst i rett tid. Vi ønsker å involvere flest mulig i å løse oppgavene i klubben. Vi har jobbet med å få oversikt og har måttet prioritere ganske hardt for å sikre at det viktigste har blitt gjort først. Noe fungerer nå veldig bra, mens noen områder fortsatt har stort forbedringspotensiale.


Økonomisk ser vi nå vi lys i tunnelen etter en ekstrem ryddejobb som har pågått siden juni 2017. Nå har vi fått på plass en solid økonomistyring og vi skal ikke love for mye, men det ser ut til at vi kan nå målet med et 0-resultat.

Vi må berømme den enorme innsatsen som er lagt ned av trenere, foreldre og øvrige frivillige. Alle som har brukt utallige timer på å bidra til å drive klubben vår. Uten alle dere hadde det aldri gått. Vi er dere evige takknemlig!

 

 

 

 

 

 

 

Sportslig bygger vi klubben opp igjen. Vi har noen kull hvor det et litt tynt, mens andre kull har sprengt kapasiteten.
Vi er ekstremt stolte av å ha et bredt tilbud. Bravo HK tilbyr allidrett, funkis og håndball fra 10 år og helt opp til senior. Vi savner selvfølgelig damene våre som vi ga til THK i vår. Samtidig gleder vi oss over å ha hele 3 senior herrelag!

Bravo HK ble 30 år i år, og det feiret vi skikkelig med jubileumsturnering og diskotek under Høstcupen. I tillegg hadde vi markering på Bravodagen i høst, hvor klubbens første formann, Svein Thomassen, holdt jubileumstale.

Igjen, takk til alle som bidrar frivillig slik at vi kan gi barn og unge et så bra tilbud i Dal’n. Og er du ikke allerede frivillig, så har vi alltid plass til flere på laget.


Ønsker alle ei riktig god jul og et godt nytt år.

Ses i hallen! Heia Bravo

-Ina