Hjemmebane & andre spillflater

Vår hjemmebane – Tromsdalshallen

Tromsdalshallen ligger i Tromsø kommune, og er Bravo håndballklubb sin hjemmehall. Hallen har vært en svært viktig ressurs for idrettsutøvere i hele lokalområdet på fastlandet. Hallen har en stor flerbruksbane som kan brukes til flere idretter, inkludert håndball, innebandy, basketball og fotball.
I tillegg har hallen garderober og dusjanlegg samt tribuner med sitteplasser for publikum. Det er også cafe/kjøkken fasiliteter i samme bygget.

Tromsdalshallen er ett populært og viktig samlingspunkt for mange idrettsaktiviteter både for idrettsutøvere, organisasjoner og lokalbefolkningen på fastlandet. Hallen benyttes også av utøvere og lag fra Tromsø regionen.

Informasjon via BookUp om Tromsdalshallen: Bookup – Tromsdalshallen

Hvor finner du Tromsdalshallen?

Parkering ved hallen

Parkering ved Tromsdalshallen er på parkeringsområdet rett utenfor inngangen til hallen. Alternativt kan du på ettermiddagstid parkere utenfor Tromsdalen videregående skole rett i nærheten.

Offentlig transport til hallen

Dersom du ønsker å komme deg til Tromsdalshallen via offentlig transport, anbefales det å ta rute 20 eller 24 både i sør og nordgående retning. Man går da av på busstoppet ved Troms kraft.


Andre haller – Kroken idrettshall

Info kommer…

Andre haller – Tromstun skole

Info kommer…

Andre haller – Stakkevollan idrettshall

Info kommer…